top of page

Veel transportbedrijven hebben geen tijd en expertise om zich te verdiepen in het vinden van een geschikt TMS/WMS of boordcomputers. Om dit op een juiste manier te doen, zijn verschillende stappen nodig die uiteindelijk leiden naar de goede keuze.Cura Consultancy helpt transportbedrijven bij het (gehele) traject. Door vooraf goed af te spreken welke stappen worden doorlopen in het traject, weet de klant wat hij mag verwachten en welke kosten dit met zich meebrengt.Vaak zijn klanten na het selectietraject zo tevreden over de diensten van Cura Consultancy, dat zij vervolgens de projectleiding van de implementatie ook toevertrouwen aan Cura. Hiermee borgen zij dat de beoogde doelstellingen (vanuit het vooronderzoek) ook behaald worden.Cura Consultancy biedt tevens advies aan op het gebied van procesverbetering, kostenreductie en HACCP, alle in de transportsector.Cura Consultancy is volledig onafhankelijk en garandeert op geen enkele wijze samenwerking en/of (financiële) banden te voeren met leveranciers in de transportbranche.

Diensten

TMS-selecties

WMS-selecties

Boordcomputer-selecties

Procesoptimalisatie

Kostenreductie

HACCP

Projectleiding

WERK

Waarom
Cura?

 

Werk
ervaring

 

​Marcel Nijhof is 12 jaar werkzaam geweest in de operationele logistiek bij MLS (McDonald's + Logistiek + Service) en DeliXL (Ahold) in de volgende functies:  • Assistent Warehousemanager
  • Procurementmanager
  • Manager Order Entry
  • Projectlid diverse Supply Chain-projecten
  • Hoofd LogistiekOok is hij 7 jaar projectleider geweest bij een softwarehuis dat een TMS/WMS verkocht, waarbij hij implementaties verzorgde en de spil was tussen de klant en de programmeur.

bottom of page